Støt mig

Team Bergman

Kunne du tænke dig at være med i mit kampagne-team, og hjælpe mig med at kæmpe for en plads i Europa Parlamentet?

Så er du meget velkommen til at blive en del af Team Bergman. Vi er allerede en del i teamet, men alle gode kræfter er velkommen. Skriv gerne til mig på bergmanbirgitte@gmail.com og fortæl, hvad du har lyst til at hjælpe med. Så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig.

Jeg har brug for gode folk, som vil sætte plakater op, dele brochurer ud, gå dør til dør med mig og stå tidligt op, og dele ud på stationer m.m. sammen med mig.

 

Giv et bidrag

Jeg får også brug for midler til at trykke plakater og brochurer og til at indrykke annoncer. Hvis du har mulighed for det, og ønsker at bidrage, vil jeg sætte stor pris på din hjælp.

Alle bidrag – store som små – vil blive modtaget med en meget stor taknemlighed.
Økonomiske bidrag til min kampagne kan gives via overførsel til Helsingør Konservative Vælgerforening:

Registreringsnummer: 1551
Kontonummer: 3163431459

Skriv ”Birgitte” og oplys dig eget navn, adresse og eventuelt mail ved overførsel – så jeg har mulighed for at takke dig. Alle bidrag under kr. 20.000 holdes anonymt.

MobilePay: 442128

Politiske samtaler

Det er så vigtigt, at vi politikere i det politiske arbejde husker, at der er et liv uden for Europa Parlamentet og Christiansborgs tykke mure. Min ledetråd i det politiske arbejde er, at lovgivning skal give mening for mennesker – og derfor insisterer jeg på samtale og dialog med dig.

Din stemme og mening er vigtig. Mit politiske ståsted skal suppleres med det jeg hører og lytter mig til, når jeg taler med dig. Derfor planlægger jeg, at komme ud til politiske samtaler hjemme i stuerne, på en cafe eller i en virksomhed.

Du er velkommen til at hive fat i mig for at aftale et møde. Skriv til mig på bergmanbirgitte@gmail.com