Om mig

Din stemme i Folketinget
Jeg er din lokale stemme og vil tale Helsingørs og Nordsjællands sag på Christiansborg. Jeg vil bidrage til at præge fremtiden. Og fremtiden den begynder i dag. Jeg er igangsætter og vil have at problemer og udfordringer løses, så vi sammen kan gøre samfundet endnu bedre. Jeg tror på de konservative værdier om demokrati, retssikkerhed, personlig frihed og ansvar. Derfor stiller jeg op for Det Konservative Folkeparti.

Erfaring med i bagagen

Jeg er datter af en smed fra Helsingør Værft og en svensk mor. Jeg er et ægte bysbarn præget af en stor og varm stolthed for min kommune og ikke mindst Nordsjælland. Jeg har lært at kæmpe for mine holdninger og værdier samt forme mit eget liv. Jeg har lært ikke at give op, men at gå efter mine drømme i respekt for andre. Jeg kommer med en masse livserfaring fra ind- og udland, hvor jeg har arbejdet i både den private servicesektor og i den offentlige forvaltning.Se mere om min erhvervs baggrund her:

Familiemenneske
Peter og jeg har været gift i 28 år og bor i Snekkersten. Vi har to døtre, der er godt på vej ud i livet som ansvarsfulde og engagerede borgere og vil videreføre grundlæggende værdier om frihed, lighed og respekt. Medansvar og næstekærlighed er også vigtige værdier i min familie. Vi skal hjælpe dem, som har det svært, tage ansvar og ikke blot overlade ansvaret til det offentlige. Jeg har oplevet mange udfordringer i livet – den største da jeg selv blev ramt af kræft. Tryghed er et nøgleord for mig, og det er vigtigt,  at vi passer godt på vores unge og ældre samt at alle har adgang til et velfungerende sundhedsvæsen.

Forny for at bevare
Mit nysgerrige sind drev mig allerede som ung til udlandet, hvor jeg arbejdede mig frem og fandt en hverdag blandt de lokale. Jeg oplevede, hvordan folk i andre lande bor og lever. Vi har noget helt unikt i Danmark. Vi passer på hinanden og vil hinanden det godt – et ægte velfærdssamfund, som vi skal være stolte af og skal bevare. Men velfærdsstaten skal ikke omklamre os. Endnu flere kan klare sig selv – det skaber større værdi for den enkelte, familien og samfundet. Vi skal værdsætte, at nogle går forrest, skaber initiativer og nye retninger for Danmark og det danske samfund.

Nøglen til velfærd
Forny for at bevare. Et stærkt og sundt erhvervsliv er nøglen til arbejdspladser og øget velfærd. Det er vigtigt at give erhvervet og nye virksomheder det bedst mulige grundlag at udvikle sig på. Jeg vil medvirke til at skabe jobs i Helsingør og Nordsjælland.

Vores børns fremtid
Forskning og uddannelse er afgørende for vores børn og deres fremtidsmuligheder. Danmark skal fremtidssikres og nye vækstmuligheder skal spire og understøttes. Jeg ønsker mere forskning og flere uddannelser til Helsingør og Nordsjælland. Uddannelsesmiljøer tiltrækker flere virksomheder og vækst, hvilket igen afføder flere nye butikker, flere oplevelser og mere liv i lokalsamfundene.

Grøn forskning og bedre klima
Vores næste generationer skal kunne udfolde sig og få deres drømme opfyldt. Vi skal derfor passe godt på miljøet og klimaet. Derfor går jeg ind for et Danmark i førertrøjen inden for grøn teknologi. Jeg vil sikre gode rammer for private virksomheder, der bidrager til den grønne omstilling.