Hvad kæmper jeg for

Det handler om dig, din familie og vores Nordsjælland

Jeg er født, opvokset og rundet af Helsingør og Nordsjælland. Virkelysten og kampen for en sag, har jeg lært fra mit barndomshjem. Min far var smed på det gamle værft, så jeg ved hvad lokale arbejdspladser betyder for familierne i Nordsjælland.

Dit hjem, din by og dit område betyder meget for dig og din familie. Og vi som bor her i Nordsjælland, ved godt at vi har noget helt særligt, vi skal passe godt på. Vores natur, kyster, historie og kultur er helt enestående, og med vores placering tæt på hovedstaden har vi både muligheder men også udfordringer – især når det gælder manglen på ordentlig togtrafik og for meget trafik på vores veje. 

Derfor er der brug for en lokal nordsjællandsk stemme i Folketinget. Nordsjælland bliver som landsdel alt for ofte enten overset eller direkte udskammet. Udligning er et skrækeksempel. Regeringen og Venstre sender millioner af skattekroner ud af Nordsjælland, og forringer vores lokale velfærd. Og trods vores høje skatter grundet udligning, så kæmper vi med veje der sander til med biler, dårlige togtrafik og indbrud.

I stemte mig ind i Folketinget i 2019. Tak for din tillid, og for mine samtaler med mange af jer. Jeg bruger min erhvervs- og livserfaring for at skabe en bedre hverdag for dig og din familie. Der masser af arbejde, der skal gøres – særligt efter en rød regering, som sammen med sine støttepartier har tømt statskassen. Det er så vigtigt, at de 179 folketingsmedlemmer i det politiske arbejde husker, at der er et liv uden for Christiansborgs tykke mure. Min ledetråd i det politiske arbejde er, at lovgivning skal give mening for mennesker – og derfor insisterer jeg på samtale og dialog med dig.

Jeg arbejder for et Nordsjælland fuld af liv. Et attraktivt sted hvor virksomheder og familier trives og lever, hvor de unge har lyst til at blive boende, uddanne sig, og vores ældre kan føle sig trygge og blive i egen bolig, så lang tid de kan og har lyst. Samtidig arbejder jeg for et Danmark, hvor familien er udgangspunktet – og hvor vi skaber noget sammen i fællesskab og i tillid til hinanden.

Din stemme og mening er vigtig. Skriv endelig eller prik mig på skulderen, når vi sammen tager Kystbanen på vej til arbejde. Mit politiske ståsted skal suppleres med det jeg hører og lytter mig til, når jeg taler med dig.

Jeg er klar til 4 år mere for dig og for Nordsjælland. Stem personligt på Birgitte Bergman.